Tietoa meistä

Keitä olemme?

Lainaapienelläkorolla.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, joka on perustettu vuonna 2023. Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme läpinäkyvä ja helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla he voivat vertailla eri lainatuotteita ja löytää itselleen sopivimman ratkaisun.

Näin toimimme

Tarjoamme käyttäjillemme ajantasaisen ja kattavan lainavertailun. Käyttämällä modernia teknologiaa ja asiantuntemustamme, me autamme asiakkaita ymmärtämään lainaehtoja ja vertailemaan lainatuotteita objektiivisesti. Palvelumme on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen, nopea ja turvallinen.

Missio ja arvot

Meidän missionamme on tehdä lainojen vertailusta ja valinnasta mahdollisimman yksinkertaista ja läpinäkyvää. Uskomme, että jokaisella tulisi olla pääsy tietoon, joka auttaa heitä tekemään taloudellisesti järkeviä päätöksiä. Arvostamme rehellisyyttä, asiakaslähtöisyyttä ja innovatiivisuutta kaikessa toiminnassamme.

Tiimimme

Lainaapienelläkorolla.fi:n taustalla on joukko rahoitusalan ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita auttamaan ihmisiä heidän taloudellisissa tarpeissaan. Meidän tiimi koostuu talousasiantuntijoista, teknologiaosaajista ja asiakaspalvelun ammattilaisista, jotka kaikki työskentelevät yhdessä tarjotakseen parasta mahdollista palvelua.

Ota yhteyttä

Olemme täällä auttaaksemme sinua. Jos sinulla on kysyttävää palvelustamme tai tarvitset apua lainojen vertailussa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit tavoittaa meidät osoitteessa info@lainaapienellakorolla.fi. Palvelemme arkisin klo 9-17.