Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, kuinka Lainaapienelläkorolla.fi (“me”, “meidän”) käsittelee henkilötietoja, kun käytät verkkosivustoamme Lainaapienelläkorolla.fi.

1. Rekisterinpitäjä

Lainaapienelläkorolla.fi -sivustoa hallinnoi kansainvälinen tulospohjaiseen digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys, jonka sivukonttori sijaitsee Rovaniemellä, Suomessa.

Nimi: Lainaapienelläkorolla.fi
Y-tunnus: 16161610
Osoite: Aittatie 3, 96320 Rovaniemi
Yhteystiedot: info@lainaapienellakorolla.fi

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on lainavertailupalveluiden tarjoaminen, asiakassuhteen ylläpito, asiakaspalvelu ja markkinointi. Keräämme henkilötietoja ainoastaan näihin tarkoituksiin.

3. Käsiteltävät henkilötiedot

Saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja:

  • Yhteystiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Taloudelliset tiedot (tulot, menot, luottotiedot)
  • Muut lainanhakuprosessiin liittyvät tiedot

4. Tietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen yllä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei lainsäädäntö vaadi pidempää säilytysaikaa.

5. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta, paitsi lainsäädännön niin vaatiessa.

6. Tietoturva

Henkilötiedot säilytetään suojatuissa tietojärjestelmissä ja niiden käsittelyssä noudatetaan asianmukaisia tietoturva- ja salassapitokäytäntöjä.

7. Rekisteröidyn oikeudet

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot, pyytää tietojen oikaisua, poistoa tai käsittelyn rajoittamista sekä vastustaa henkilötietojensa käsittelyä.

8. Evästeet

Emme kerää sivustollamme mitään evästeitä.

9. Yhteydenotot

Kaikki tietosuojaa ja muita asioita koskevat yhteydenotot tulee osoittaa osoitteeseen info@lainaapienellakorolla.fi. Vastaamme yhteydenottoihin arkisin klo 9-17.